Einde seizoen voor Roda JC-spelers Djim en Paulissen

9 oktober 2017, 20:03
Einde seizoen voor Roda JC-spelers Djim en Paulissen

Voor Roda JC-duo Célestin Djim en Mitchel Paulissen is het seizoen voorbij. Beiden hebben een zware kruisbandblessure. Voor het herstel van de twee spelers staat ruim negen maanden, meldt Roda maandag via de officiële kanalen.

Djim raakte vorige week geblesseerd in een oefenwedstrijd tegen het Belgisch Sint-Truiden. Paulissen viel uit in het competitieduel met Sparta. Nader onderzoek wees uit dat hij dezelfde blessure als Djim heeft.

Met het wegvallen van Djim heeft Roda een spits minder tot zijn beschikking. Hij viel dit seizoen één Eredivisie-duel in. Wat dat betreft valt de blessure van Paulissen zwaarder in Kerkrade. De middenvelder was iedere competitiewedstrijd basisspeler.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen