Goed nieuws voor Twente: twee financiële meevallers aanstaande

30 augustus 2018, 13:26

FC Twente kan door de huidige ontwikkelingen een paar financiële meevallers tegemoet zien. Allereerst gaat de kassa rinkelen omdat Ajax zich heeft geplaatst voor de groepsfase van de Champions League en in de tweede plaats als Quincy Promes inderdaad nog een transfer gaat maken. Positief financieel nieuws dus voor de Tukkers.

Bij de overgang van Ziyech naar Amsterdam had de Enschedese club een extraatje bedongen in de overeenkomst. De afgelopen twee jaar lukte Ajax het niet om de Champions League te halen, maar deze jaargang wel. En dus krijgt Twente nog een extra som, al wil die club dat tegenover TC/Tubantia niet bekend maken om hoeveel geld het precies gaat.

Daarnaast is Quincy Promes momenteel op weg om zijn transfer van Spartak Moskou naar Sevilla rond te maken. FC Twente kan een bedrag van vijf procent van de winst voor Spartak van de transfersom bijschrijven. Naar verluidt gaat dat over een bedrag van zo'n twintig miljoen euro, dat acht miljoen hoger is dan de transfersom van destijds. Ted van Leeuwen kan dus zo'n bedrag van vijf ton bijschrijven uit de aanstaande transfer van Promes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen