Nieuwe start voor Klaassen: "In Engeland draait alles om geld"

27 augustus 2018, 15:10   Bijgewerkt: 27 augustus 2018, 15:18

Het Bundesliga-avontuur is begonnen voor Davy Klaassen. Afgelopen zaterdag debuteerde de middenvelder tegen Hannover 96 (1-1) voor Werder Bremen in de Duitse competitie. "De eerste weken hier voelen zeker als een nieuwe start", aldus Klaassen, die voor vijftien miljoen overkwam van Everton.

In Engeland flopte de oud-Ajacied. Klaassen kwam het afgelopen seizoen slechts tot zeven competitiewedstrijden in het shirt van Everton. Nimmer maakte hij indruk. "Ik heb afgelopen seizoen niet veel gespeeld. Daarom voelt dit als een herkansing. Maar ook in Engeland ben ik niet gestopt met trainen en was ik nog steeds voetballer", vertelt de middenvelder tegen Aller-Zeitung.

Klaassen merkt dat in Duitsland bewuster met geld wordt omgegaan. "In Engeland draait alles om geld. Omdat ze dat hebben. De clubs daar kunnen alles kopen wat ze willen. In Duitsland is het échte grote geld er niet. De clubs zijn meer bezig met een plan, met een filosofie. Mijn transfer naar Bremen kan daarom ook gezien worden als een terugkeer naar de roots van het voetbal."

[a,https://www.gratisvoetbalmanager.com/?utm_source=fcupdate.nl,_blank,

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen