Pochettino wijt magere resultaten niet aan transferperikelen

30 september 2019, 17:19

Mauricio Pochettino ziet geen verband tussen de tegenvallende resultaten van Tottenham Hotspur en de transferperikelen van afgelopen zomer. Onder meer Christian Eriksen en Jan Vertonghen leken op weg naar de uitgang, maar bleven in Londen. In het nieuwe seizoen won Spurs slechts drie van de negen officiële wedstrijden.

"Toen de transferwindow op slot ging, heb ik duidelijk gemaakt dat al mijn spelers toegewijd zijn en alles te geven", aldus de trainer. "Onze start is niet geweldig. Dit is nu mijn zesde seizoen hier en er gebeurt elke zomer wel wat. Het lijdt geen twijfel dat iedere speler toegewijd is, of hij nu over een eenjarig of vijfjarig contract beschikt. Daar hoeven we het niet over te hebben en dat bepaalt niet of we goede of slechte resultaten boeken."

Tottenham Hotspur kan een succesje goed gebruiken. Dinsdag speelt de club de zware thuiswedstrijd tegen Bayern München in de Champions League. "Bayern doet ieder jaar maar om de Champions League te winnen. Het is een grote club met geweldige spelers en dito staf", is Pochettino vol lof over de tegenstander. Tottenham pakte in de eerste groepswedstrijd een punt tegen Olympiakos (2-2).

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen