AZ stalt verdediger Bergsma tijdelijk bij FC Den Bosch

31 januari 2020, 16:19
AZ stalt verdediger Bergsma tijdelijk bij FC Den Bosch

Léon Bergsma is in de zoektocht naar speeltijd uitgekomen bij FC Den Bosch. De centrale verdediger van AZ komt in Alkmaar niet aan spelen toe en hoopt een niveautje lager op huurbasis wel minuten te maken. De Brabanders huren Bergsma voor de rest van het seizoen.

De vorige zomer kwam Bergsma (23) over vanuit Jong Ajax, waar hij seizoenen in de basis speelde. In tegenstelling tot Dani de Wit, de deze zomer dezelfde stap maakte, kwam Bergsma niet verder dan een hoop duels voor Jong AZ en en wat schamele minuten in het eerste elftal. 

FC Den Bosch staat twaalfde in de eerste divisie. Jong AZ, waar Bergsma dit seizoen tien wedstrijden speelde, bezet de veertiende stek. Overigens staan beide clubs vanavond in Brabant tegenover elkaar in de competitie. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen