'Bayern München en City ronden transfer Sané af'

30 juni 2020, 19:38   Bijgewerkt: 30 juni 2020, 21:32

Leroy Sané verruilt Manchester City voor Bayern München. Volgens BILD is de transfer beklonken en hoeft Bayern minder te betalen dan aanvankelijk verwacht. Voor de 24-jarige Sané ligt een vijfjarig contract klaar. Waarschijnlijk doet Manchester City in de Champions League geen beroep meer op de aanvaller en kan hij in augustus aansluiten in München.

Sané kost minder dan vijftig miljoen euro. De linksbuiten had in het Etihad Stadium nog een eenjarig contract, die hij niet wilde verlengen. Daardoor zat deze transfer naar Bayern al langer in de pijplijn. Het jaarsalaris dat Sané gaat verdienen is lager dan hij aanvankelijk verlangde. De Duitse speler wilde eerst twintig miljoen per jaar, maar zijn loon ligt nu een stuk lager. Sané wil begrip tonen voor Bayerns financiële situatie als gevolg van de coronacrisis.

Vorig seizoen lonkte al een transfer naar Der Rekordmeister. Destijds gooide een zware knieblessure roet in het eten. Nu lijkt niets een terugkeer naar zijn vaderland meer in de weg te staan. De in Essen geboren Duitser brak door bij Schalke 04, dat hem in 2016 aan City verkocht.

Huurlingen

Tevens verlengt Bayern de huurcontracten van Ivan Perisic, Philippe Coutinho en Alvaro Odriozola. BILD meldt dat het drietal tot eind augustus beschikbaar blijft voor Bayern. Tevens is het trio bereid af te zien van vijftig procent van het salarissen.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen