Frenkie de Jong tempert hosanna: "Ik denk dat het oké was"

12 augustus 2020, 13:46

Frenkie de Jong trekt zich weinig aan van de hosannastemming over zijn optreden tegen Napoli. Misschien speelde de oud-Ajacied wel zijn beste wedstrijd voor Barça tot nu toe. "Het is aan andere mensen om dat te zeggen, ik denk dat het oké was", klinkt het in aanloop naar de clash tegen Bayern München.

"We hebben het goed gedaan als team, we hebben een lastige tegenstander verslagen", zegt De Jong tegen beINSports. Voor de kwartfinale tegen Bayern wordt Barcelona als underdog bestempeld. "Mensen kunnen zeggen wat ze willen. Ik denk daar verder niet aan. We zien wel hoe het verloopt. Bayern is natuurlijk een heel sterk team. Ze steken in een goede vorm. Na de wedstrijd zien we wie het beste team is."

Lees ook: Spaanse media lyrisch over De Jong: 'Man van de wedstrijd'

De Jong ziet Barcelona in elk geval niet als dé favoriet voor de eindzege van de Champions League. "Nee, ik zou zeggen dat we één van de favorieten zijn. Verschillende teams kunnen de Champions League winnen. Het is moeilijk een bepaald team aan te wijzen", zegt de middenvelder, die aangeeft dat het vertrouwen van Barcelona in orde is. "We hebben veel spelers van wereldklasse, dus vertrouwen is er altijd. We zijn met positieve energie uit de korte pauze gekomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen