PSG zonder Verratti en met Navas, Coman start bij Bayern

23 augustus 2020, 20:12   Bijgewerkt: 23 augustus 2020, 23:14
PSG zonder Verratti en met Navas, Coman start bij Bayern

Paris Saint-Germain begint zonder Marco Verratti aan de Champions League-finale tegen Bayern München. De Italiaanse middenvelder heeft nog te veel last van een kuitblessure. Keylor Navas keert wel terug onder de lat van de Parijzenaars. Aan de zijde van Bayern München heeft Kingsley Coman verrassend genoeg een basisplaats.

Verratti ontbrak al in de kwartfinale tegen Atalanta en viel in de halve finale tegen RB Leipzig kort in. Hij hoopte tegen Bayern als basisspeler te kunnen starten, maar ook de finale komt te vroeg voor hem. Net als Mitchel Bakker neemt hij plaats op de bank. Positief voor PSG is de rentree van Navas. De keeper was tegen Leipzig niet inzetbaar vanwege een blessure.

Tegenstander Bayern München speelde de voorgaande Champions League-wedstrijden met Ivan Perisic op de linkerflank. Voor de finale moet de Kroaat zijn basisplaats afstaan aan Coman. Verder stuurt trainer Hansi Flick dezelfde spelers het veld in die ook begonnen aan de halve finale. Joshua Zirkzee zit op de bank.

Opstellingen

Paris Saint-Germain: Navas; Kehrer, Kimpembe, Silva, Bernat; Herrera, Marquinhos, Paredes; Di María, Neymar, Mbappé

Bayern München: Neuer; Kimmich, Boateng, Alaba, Davies; Thiago, Goretzka; Gnabry, Müller, Coman; Lewandowski

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen