Simeone is goede verliezer: "Leipzig op alle fronten beter"

14 augustus 2020, 08:04

Met de nederlaag tegen RB Leipzig in de kwartfinale van de Champions League kon Diego Simeone woensdag wel vrede hebben. Dat had vooral te maken met het feit dat de Duitsers sterker waren dan Atlético Madrid, zo oordeelde de Argentijnse trainer.

Atlético kwam op achterstand, maar kwam in de 70ste minuut op gelijke hoogte. Toch ging Leipzig er in de slotfase met de winst vandoor. "Leipzig was op alle fronten beter dan wij", zei Simeone na het duel tegen Marca. "We vonden het erg lastig om Leipzig ons spel op te leggen. We hebben alles gegeven, maar het was moeilijk. Om zestig dagen niet te spelen en vervolgens ineens elf competitieduels af te werken, is zwaar gebleken."

"Ik moet Leipzig feliciteren", ging Simeone verder. "Zij speelden frisser en scherper op deze avond, dat konden wij niet en dat heeft ons de kop gekost." In tegenstelling tot Atlético kon Leipzig zocht rustig voorbereiden op het duel, aangezien de Bundesliga al veel eerder was afgelopen. Leipzig speelt dinsdag in de halve finale tegen Paris Saint-Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen