Bosz grijpt naast komst Rashica: "Koopoptie gaf probleem"

5 oktober 2020, 21:03

Bayer Leverkusen probeerde in de laatste uren van de transferwindow nog toe te slaan in Bremen, maar grijpt definitief naast de komst van Milot Rashica. Peter Bosz hoopte de oud-Vitessenaar nog aan zijn selectie toe te voegen, maar de ploegen slaagden er niet in om tot een overeenstemming te komen.

Werder Bremen had zich al neergelegd bij een vertrek van de Kosovaarse rechtsbuiten, die in 2018 werd opgepikt bij Vitesse. Bayer Leverkusen opperde een huurdeal met optie tot koop, maar daar was Werder het niet mee eens. "Die koopoptie gaf problemen", aldus directeur Rudi Völler in gesprek met Der Kicker. "Onze vraag en Werders aanbod lagen uit elkaar. En er was niet genoeg tijd om het alsnog eens te worden."

Rashica gold afgelopen seizoen bij Werder Bremen als een van de weinige lichtpuntjes. Aan de hand van Rashica verzekerde de ploeg van Davy Klaassen zich uiteindelijk op de valreep van een extra jaar in de Bundesliga. In 63 duels in de Duitse competitie was de razendsnelle buitenspeler achttien keer trefzeker en bereidde hij twaalf doelpunten voor.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen