Eerste basisplaats Frimpong; nog drie Nederlanders in actie

18 februari 2021, 18:15

PSV speelt om 18:55 uur in de Europa League tegen Olympiakos, maar ook op verschillende andere velden zijn Nederlandse invloeden te vinden. Zo zijn er basisplaatsen voor Rick Karsdrop, Jeremie Frimpong, Daley Sinkgraven en Tonny Vilhena. Steven Bergwijn begint bij Tottenham Hotspur op de bank; Donny van de Beek komt bij Manchester United door een blessure helemaal niet in actie.

Het Bayer Leverkusen van Peter Bosz neemt het om 18:55 uur in Zwitserland op tegen Young Boys. Voor de twintigjarige Jeremie Frimpong wordt het een bijzonder duel: de deze winter van Celtic overgekomen verdediger mag zich opmaken voor zijn basisdebuut. Ook voor Daley Sinkgraven is er een plek in zijn eerste elf weggelegd. Timothy Fosu-Mensah stond van het drietal de afgelopen weken het vaakst aan de aftrap, maar moet vanavond genoegen nemen met een plek op de bank.

Ook oud-Feyenoorders Rick Karsdorp en Tonny Vilhena staan op het veld wanneer om 18:55 uur het eerste fluitsignaal klinkt bij hun wedstrijd. Karsdorp speelt met zijn AS Roma in Portugal tegen Braga; het FK Krasnodar van Vilhena krijgt Dinamo Zagreb op bezoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen