Fraaie Nederlandse primeur voor Bergkamp: PL-Hall of Fame

19 mei 2021, 14:37

Fraai nieuws voor Dennis Bergkamp: de Nederlander is de zesde speler die gekozen is in de Hall of Fame van de Premier League. Samen met Robin van Persie en Ruud van Nistelrooy was de aanvaller genomineerd, maar de oud-speler van Arsenal is de eerste Nederlander die die eer ten deel is gevallen.

Alan Shearer, Thierry Henry, Eric Cantona en Roy Keane werden eerder al opgenomen in de Hall of Fame van Engeland, die in de komende tijd nog verder aangevuld gaat worden. Frank Lampard kwam vandaag (woensdag) net als Bergkamp bij het fraaie rijtje voetballers. In totaal worden er acht spelers genomineerd voor dit rijtje.  

 

Tony Adams, David Beckham, Sol Campbell, Eric Cantona, Andy Cole, Ashley Cole, Didier Drogba, Les Ferdinand, Rio Ferdinand, Robbie Fowler, Steven Gerrard, Roy Keane, Frank Lampard, Matthew Le Tissier, Michael Owen, Peter Schmeichel, Paul Scholes, John Terry, Nemanja Vidic, Patrick Vieira, en Ian Wright waren alle genomineerden voor dit rijtje. 

Bergkamp maakte in 315 wedstrijden in Engeland 87 doelpunten en gaf 81 assist. De Nederlander speelde al zijn wedstrijden in Engeland namens The Gunners.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen