'PSG bood drie spelers in ruil voor Dembélé, maar grijpt mis'

31 januari 2022, 11:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paris Saint-Germain was bereid ver te gaan voor de komst van Ousmane Dembélé, maar er lijkt geen akkoord te komen tussen FC Barcelona en de Franse grootmacht. De Franse aanvaller lijkt het seizoen af te maken in Catalonië en in de zomer transfervrij de overstap te maken naar de topclub.

Dat meldt Le Parisien. PSG was bereid om een speler in ruil aan te bieden, maar dat zag Barça niet zitten. De Spaanse club had de keuze uit een ruildeal waarin Mauro Icardi, Angel Di Maria of Juan Bernat betrokken waren. FC Barcelona heeft echter de voorkeur voor een transferbedrag, dat door de club dit weekend op twintig miljoen euro is bepaald.

Paris Saint-Germain hoopt daarom dat de 24-jarige aanvaller in de zomer de overstap maakt naar Parijs. Dan is de buitenspeler transfervrij, omdat hij over een aflopend contract beschikt. Barça probeert dat al maanden tevergeefs te verlengen, maar het geboden salaris komt niet overeen met de forse eisen die Dembélé stelt. De aanvaller wilde tot de best betaalde spelers gaan behoren.

De situatie is volgens transferexpert Fabrizio Romano gecompliceerd. Icardi zou voor Barça nog de meest interessante optie zijn, maar de Argentijnse spits is niet van plan PSG te verlaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen