PSV jaagt op doelpunten tegen Telstar: pak jij ook de winst?

20 januari 2022, 14:06

PSV hoopt tien jaar na dato eindelijk weer eens op succes in de KNVB Beker. De Eindhovenaren wonnen het bekertoernooi voor de laatste keer in 2012 en zijn inmiddels goed begonnen met een 2-0 overwinning op Fortuna Sittard. Donderdagavond (18.45 uur) komt Telstar op bezoek in het Philips Stadion. Zet in bij Bet365!

Tegen de huidige nummer dertien van de Keuken Kampioen Divisie zullen de Brabanders hopen op een doelpuntenfestijn. De bezoekers uit IJmuiden kregen in competitieverband al 42 treffers om de oren, maar zullen stiekem hopen op een stuntje in De Lichtstad. Een overwinning van PSV levert donderdagavond 1.071 keer je inzet op. Mocht Telstar er met een ticket voor de volgende ronde vandoor gaan, staat daar 26.00 tegenover. Een gelijkspel na negentig minuten spelen, is goed voor 10.00 keer de inzet.

Heb jij als trouwe Eindhovenaar vertrouwen in de aanvallende kwaliteiten van PSV? Als de ploeg van trainer Roger Schmidt de bezoekers trakteert op zes tegentreffers, dan pak je al 4.33 keer je inzet. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de er tien doelpunten of meer vallen aan de Frederiklaan. Dat is goed voor 51.00 keer je inzet. Het is echter wel zo dat Schmidt niet kan beschikken over Noni Madueke, Eran Zahavi en Carlos Vinícius. Hun vervangers zullen zich desondanks willen laten gelden tegen Telstar.

Komt Telstar verrassend tot scoren?

Telstar komt natuurlijk niet voor niks naar Eindhoven. Ervaren spelers als Glynor Plet, Gyliano van Velzen en Randy Wolters weten wat het is om een doelpunt te maken en zullen daar zelfs tegen de koploper van de Eredivisie vol voor gaan. Als beide teams het net weten te vinden, levert dat 2.37 keer je inzet op. Scoren beide ploegen in de eerste helft al? Dan pak je die inzet 5.50 keer.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen