'Sparta stunt met binnenhalen Deens international van Lazio'

30 januari 2022, 16:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sparta Rotterdam verkeert in sportieve nood en doet er alles aan om zich deze transferwindow nog flink te versterken. Daarbij hoopt het een kleine stunt uit te kunnen halen, door Deens international Riza Durmisi op huurbasis over te nemen van Lazio Roma. Dat meldt Voetbal International via Sparta-watcher Bart Kruijt.

Durmisi komt dit seizoen niet aan de bak bij Lazio Roma, waardoor de club graag een tijdelijke oplossing voor hem wil vinden. De Deense linksback, die ook als middenvelder uit de voeten kan, is inmiddels 28 jaar en heeft al mooie clubs op zijn voetbal-cv staan. Hij speelde onder meer voor Brøndby, Real Betis, Nice en negentien wedstrijden voor Lazio.

Met Mica Pinto en Aaron Meijers heeft Henk Fraser al de beschikking over twee linksbacks, maar door de uitzonderlijke kwaliteiten van Durmisi wordt hij toch gezien als versterking. Deense media melden zelfs dat hij al medisch is gekeurd bij Sparta en dat alleen de bevestiging nog op zich laat wachten. Daar wilde technisch directeur Gerard Nijkamp tegenover VI niet op reageren, naast dat het een interessante speler is.

Lees ook: Verrassende vierde winteraanwinst Sparta

Sparta is de afgelopen weken zeer actief op de transfermarkt. Het haalde Joeri de Kamps terug naar Nederland en versterkte zich ook met Adrián Dalmau, Younes Namli en Arno Verschueren. Sparta staat momenteel op de zestiende plek, vier punten onder de veilige haven, maar ook twee punten boven de laatste plek. Volgende week zondag staat de Rotterdamse derby tegen Feyenoord op het programma.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen