VI: Newcastle United ziet megabod op Botman geweigerd worden

12 januari 2022, 19:30

LOSC Lille lijkt niet van plan om mee te werken aan een winters vertrek van Sven Botman. De jonge centrumverdediger staat al maanden op de verlanglijst van Newcastle United, dat deze winter met miljoenen op zoek gaat naar versterkingen om degradatie te voorkomen. Botman gaat daar waarschijnlijk echter niet aan bijdragen.

Volgens Voetbal International heeft Lille namelijk een bod van rond de 35 miljoen euro naast zich neergelegd. Het is de vraag wat Newcastle United daarop reageert. Sinds de overname door een Saoedi-Arabische partij heeft de nummer negentien van de Premier League ineens miljarden te besteden. Daardoor kan het betalen wat het wil voor Botman.

De Nederlander hoeft van Lille echter nog niet te vertrekken. De centrumverdediger, die afgelopen seizoen Frans landskampioen werd, heeft een contract tot de zomer van 2025 bij Lille. Door blessureleed kwam de 22-jarige ex-Ajacied dit seizoen pas twaalf wedstrijden in actie. Afgelopen seizoen miste de Jong Oranje-international slechts één competitiewedstrijd.

Niet alleen Newcastle United is in de markt voor de verdediger. Eerder toonden Sevilla en AC Milan al interesse in Botman, maar zij zijn inmiddels afgehaakt vanwege de hoge vraagprijs.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen