Dolend Liverpool ook nog getroffen door blessuregolf

11 oktober 2022, 12:26   Bijgewerkt: 11 oktober 2022, 12:39

Liverpool zit in de hoek waar de klappen vallen. Liefst drie spelers hebben een blessure overgehouden aan de verloren kraker tegen Arsenal (3-2). Het gaat om Joël Matip, Trent Alexander-Arnold en Luis Díaz.

Het drietal viel zondag geblesseerd uit. Díaz moest vlak voor rust de strijd staken. De Colombiaanse aanvaller kampt met een knieblessure en kan daardoor zes tot acht weken niet in actie komen. Dat betekent dat Liverpool pas na het WK weer een beroep kan doen op de aanvaller.

De blessures van Matip en Alexander-Arnold zijn minder ernstig. Eerstgenoemde ligt er naar verwachting twee tot drie weken uit. Alexander-Arnold staat vermoedelijk twee weken aan de kant. Zij missen hierdoor in elk geval de wedstrijden tegen Rangers, Manchester City, West Ham United en Nottingham Forest. Mogelijk komt ook het uitduel met Ajax in gevaar voor Matip en Alexander-Arnold. Afgelopen weekend kon Klopp ook al niet beschikken over Andy Robertson en Arthur Melo, terwijl Curtis Jones, Naby Keïta, Alex Oxlade-Chamberlain al langer uit de roulatie zijn.

Liverpool maakt vooralsnog een moeilijk seizoen door. In de Premier League werden slechts tien punten in acht wedstrijden veroverd. Hoewel het seizoen nog lang duurt, gaat Liverpool volgens trainer Jürgen Klopp geen rol spelen in de titelrace. Arsenal leidt op dit moment met 24 punten uit negen wedstrijden de dans, gevolgd door Manchester City (23 punten) en Tottenham Hotspur (20 punten).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen