Real, Man United of toch PSG: waar ligt toekomst Mbappé?

21 oktober 2022, 11:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hij is misschien wel de meestbesproken speler van de internationale velden. Kylian Mbappé zou volgens Franse media aansturen op een vertrek bij Paris Saint-Germain, dat volgens hem diverse afspraken niet zou zijn nagekomen. Terwijl de geruchten over zijn toekomst de voorpagina's domineren, speelt hij vrijdagavond 'gewoon' in de Ligue 1 tegen Ajaccio. Samen met Jacks.nl blikt FCUpdate vooruit op de wedstrijd.

Logischerwijs zullen vanavond alle ogen gericht zijn op Mbappé, die zou overwegen zijn contract af te kopen om zodoende transfervrij op zoek te kunnen naar een nieuwe werkgever. Hoewel hij de geruchten zelf ontkende, lijkt er wel degelijk sprake van een heuse rel. Real Madrid en Manchester United werden deze week genoemd als mogelijke bestemmingen van de Franse aanvaller, al zal Paris Saint-Germain er alles aan doen om de aanvaller te behouden.

Mbappé is namelijk samen met Lionel Messi en Neymar het uithangbord van de Parijzenaren. De aanvaller is dit seizoen aardig op dreef, met acht goals in tien competitiewedstrijden. Bovendien bereidde hij één treffer voor. Scoort hij tegen Ajaccio tweemaal? Zet in en ontvang 3.80 keer je inzet.

PSG is dit seizoen nog ongeslagen in de Ligue 1 en stevent daardoor opnieuw op een landstitel af. Desondanks zal de ploeg van coach Christophe Galtier bij de les moeten zijn, want Ajaccio heeft de punten in strijd om lijfsbehoud keihard nodig. Een kat in het nauw maakt rare sprongen, zullen ze zich ook bij PSG beseffen. Als de koploper zich alsnog laat verrassen, kun je 11.00 keer je inzet winnen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen