PSV wint lastige uitwedstrijd: Bayern en Barcelona slaan toe in titelstrijd | FCUpdate Recap

2 april 2023, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 1 april.

NEC-fans vieren feest en Tannane imponeert, maar PSV pakt de punten
PSV heeft zaterdagavond geen fout gemaakt in de uitwedstrijd tegen NEC. De Eindhovenaren wonnen met 2-4 en overnachten daardoor als nummer twee, met een punt meer dan Ajax. Zondag gaat Ajax op bezoek bij Go Ahead Eagles. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Artikel gaat verder onder video

Emmen slaat in extremis toe en stuurt Cambuur naar rand van de afgrond
FC Emmen heeft zaterdagavond een cruciale overwinning geboekt in de strijd tegen degradatie uit de Eredivisie. De ploeg van trainer Dick Lukkien won op bezoek bij directe concurrent SC Cambuur met 1-2. De winnende treffer van Jeroen Veldmate viel diep in de blessuretijd. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Degradatieproblemen nemen toe voor Vitesse na nederlaag bij RKC
RKC heeft Vitesse zaterdagavond nog dieper in de problemen gebracht. De geplaagde Arnhemse club kende een hectische week en moest in Waalwijk zien te ontsnappen aan de naderende degradatieplekken. Dat ontsnappen lukte de ploeg van Phillip Cocu echter niet en zodoende werd er weer verloren. RKC hield in de tweede helft vrij gemakkelijk stand en boekte een 1-0 overwinning. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Blunder van Kobel helpt Bayern in Der Klassiker langs concurrent Dortmund
Bayern München is de nieuwe koploper van de Bundesliga. Bij het debuut van trainer Thomas Tuchel werd er overtuigend met 4-2 gewonnen van directe concurrent Borussia Dortmund. Met nog acht wedstrijden voor de boeg heeft de titelhouder een voorsprong van twee punten op de achtervolger. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Arsenal schrikt niet van Manchester City en blijft op titelkoers in Engeland
Arsenal heeft zaterdagmiddag geen steek laten vallen in de strijd om het kampioenschap in de Premier League. De ploeg van manager Mikel Arteta had in het eigen Emirates Stadium weinig problemen met laagvlieger Leeds United. De koploper stapte uiteindelijk met een 4-1 overwinning van het veld. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Barcelona maakt geen fout bij hekkensluiter en kan kampioenschap ruiken
FC Barcelona heeft zaterdagavond een gemakkelijke overwinning geboekt op bezoek bij Elche. De koploper van La Liga had weinig te duchten van de hekkensluiter en zegevierde met 0-4 in het Estadio Manuel Martínez Valero. De ploeg van trainer Xavi zette zo een nieuwe stap richting de landstitel. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen