Driessen haalt uit naar Feyenoord én Slot en verwacht slecht nieuws voor Te Kloese

22 mei 2023, 07:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Valentijn Driessen heeft geen goed woord over voor Feyenoord en Arne Slot. De Rotterdammers kroonden zich vorige week zondag weliswaar voor het eerst sinds 2017 tot kampioen van Nederland, maar sinds het binnenhalen van de titel gaat het vrijwel alleen nog over de toekomst van Slot. De succestrainer wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Tottenham Hotspur. Uitsluitsel over zijn toekomst heeft hij nog niet gegeven. Driessen vreest het ergste voor Feyenoord.

Tijdens het programma Goedemorgen Eredivisie op ESPN zondagmorgen waren de ogen gericht op Dennis te Kloese. De algemeen directeur van Feyenoord was op een opvallend moment aangeschoven. De Telegraaf pakte zondagochtend immers uit met het nieuws dat Tottenham Hotspur een miljoenenbod heeft gedaan op Te Kloese. De topman van Feyenoord zou een overstap naar de Engelse topclub niet zien zitten. Of Slot Feyenoord na dit seizoen wél verruilt voor Tottenham Hotspur kon of wilde Te Kloese niet zeggen.

Artikel gaat verder onder video

De oefenmeester zelf heeft eveneens nog geen duidelijkheid verschaft over zijn toekomst. Dat leidde bij Goedemorgen Eredivisie al tot verbazing bij Hans Kraay jr. en Driessen is evenmin te spreken over de gang van zaken in Rotterdam. “Na het kampioensduel met Go Ahead Eagles en de huldiging op de Coolsingel wilde Slot niets zeggen over zijn toekomst. Niets mocht het volksfeest bij Feyenoord overschaduwen, zeker zijn toekomst niet. En had hij niet een contract tot medio 2025? Sindsdien houdt Slot iedereen bij Feyenoord in het ongewisse”, schrijft Driessen maandag in zijn column bij De Telegraaf.

“Waarom? Omdat hij via zijn zaakwaarnemer Rafaele Pimenta, de Braziliaanse juriste die de plaats van haar overleden baas Mino Raiola heeft overgenomen, al een tijdje in gesprek is met Tottenham Hotspur. Zij zou voor Slot inmiddels ‘ja’ hebben gezegd tegen Spurs’ baas Daniel Levy”, weet Driessen. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf komt de zaakwaarneemster van Slot deze week naar De Kuip. Driessen verwacht dat Slot eveneens in zal gaan op de aanbieding van Tottenham Hotspur en Feyenoord dus op zoek moet naar een vervanger. “Feyenoord houdt er rekening mee dat Pimenta aan Te Kloesse - hij kiest voor Feyenoord en niet voor Tottenham Hotspur - zal vertellen dat zijn trainer-coach Spurs boven Feyenoord verkiest en dat Slot enkele stafleden wil meenemen. Daarbij zal ze graag de afkoopsom voor Slots contract tot medio 2025 willen weten.”

De huidige perikelen rond Slot doen Driessen terugdenken aan zijn vertrek bij AZ. De oefenmeester stapte bij aanvang van het seizoen 2021/2022 in bij Feyenoord, maar was een paar maanden eerder al tot een akkoord gekomen met de Stadionclub. Op dat moment was hij nog trainer bij AZ. Die club besloot hem per direct de laan uit te sturen. “Bij Slots gedwongen vertrek bij AZ werd beaamd dat hij een geweldige trainer-coach is, maar dat Slot alleen oog heeft voor de bv Arne Slot”, schrijft Driessen. “Bij AZ maakten ze korte metten met dit gedrag van Slot. Feyenoord laat zich daarentegen aan het lijntje houden, waar het middels een deadline duidelijkheid moet eisen. Feyenoord is groter dan Slot en de club moet verder.”

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het verschil van Arne slot nu en de situatie met AZ is heel anders. Hij heeft nu nog een contract tot 2025 en bij AZ liep hij uit zijn contract. Dan is het normaal dat spelers en ook trainers met andere clubs praten. De lulhannes Driessen begint hier weer met insinuaties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vooral de media zoals driessen etc maken het probleem groter dan het is . En hitsen de fans op. Onrust is altijd lekker Te kloese en slot zijn gewoon duidelijk . En binnen nu en 1 week weten we gewoon wat hij doet of wat tottenham doet . Want heel veel info vertellen deze mediamannetjes niet . Of ze zeggen het heel stilletjes. Aanbieding op te kloese wisten ze niet eens . Verder kun je in de voetbalwereld niks 100% zeker zeggen . Ketst er een transfer byv af dan kan er 2 weken later gerust nog een andere club komen etcetc . Naar mijn mening komt een club als de spurs niet uit bij slot vanwege 1 titel en een conf l finale . Men wou de combi te kloese slot. Nu te kloese niet komt ,gaan ze zonder td door met slot . Dit zou voor slot al een teken moeten zijn . Andere td kandidaten hebben denk ik toch andere lijstjes.

jerommeke1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan die irritante betweter van een Valentijn niet is een tijd z'n waffel dichthouden? Wat een vreselijk figuur.

Mike Zondervan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pfff wat is die man vermoeiend!!

Vlear
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zodra Driessen wat schrijft: negeren die man. Voor hem telt alleen Ajax.

RemcoB
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind dat Slot gewoon afspraken die over en weer zijn gemaakt respectvol nakomt. Dat Feyenoord snel antwoorden wil is te begrijpen, maar ze hebben zelf gewoon ruimte gelaten dat Slot kan doen wat hij doet. En dat is volledig binnen de lijnen. Ik kan heel goed begrijpen dat Slot wil afwachten wat er voor hem mogelijk is. Helemaal na alles wat hij bij Feyenoord heeft neergezet. Ik begrijp de opmerkingen van Driessen dan ook niet.

NNB
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Driessen? Een enorme gossip hoer, net als de telegraaf, rtl clan en sbs6. Vertel de waarheid wordt misselijk van al dit anti Rotterdamse geweld. Wij zijn kampioen! En we zijn niet afhankelijk van slot

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Driessen haalt uit naar Feyenoord én Slot en verwacht slecht nieuws voor Te Kloese. Moet het niet zijn Nederland haalt uit naar Driessen en krijgt slecht nieuws, we gaan hem allemaal boycotten met zijn klets en grote mond. Wat is dat een irritante kletsmajoor zeg. Daar komt niets zinnings meer uit zijn mond.

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Driessen, wat is je f..king probleem als ze jou niet direct vertellen wat er gaat gebeuren?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen