Vader Messi reageert woest op geruchten over transfer naar Saoedi-Arabië

9 mei 2023, 15:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De vader van Lionel Messi heeft in een verklaring afstand genomen van de hardnekkige geruchten over het contract dat zijn zoon zou hebben getekend in Saoedi-Arabië. Volgens Jorge Messi heeft Leo nog helemaal niet besloten hoe zijn nabije toekomst eruit zal komen te zien.

Dinsdag bracht het Franse persbureau AFP naar buiten dat Messi een contract in het Midden-Oosten zou hebben getekend dat de 35-jarige Argentijn naar verluidt zo'n 400 miljoen euro op jaarbasis op zou gaan leveren. Verscheidene media wisten te melden dat topclub Al Hilal de gelukkige is die er met de Argentijn vandoor gaat. Daarmee leken de vermoedens te worden bevestigd die de kop opstaken toen Messi vorige week een training van zijn werkgever Paris Saint-Germain liet schieten om een bezoek te brengen aan het land, wat leidde tot een schorsing van twee weken voor de wereldkampioen. 

Artikel gaat verder onder video

Volgens vader Jorge Messi berust het bericht van AFP echter niet op de waarheid. "Er is absoluut nog geen overeenstemming met welke club dan ook voor volgend seizoen", schrijft Messi senior in een verklaring. "We nemen aan het eind van het seizoen pas een beslissing. Er is nog niets getekend en ook nog geen overeenstemming bereikt, ook niet mondeling", vervolgt Jorge. "Enkel fake news waarin Leo's naam gebruikt wordt."

Jorge hekelt zelfs de media die dinsdag groot uitpakten met het nieuws dat zijn zoon naar het Midden-Oosten zou gaan verkassen. "Het lijkt mij een gebrek aan respect van de media", schrijft hij onder de glasharde ontkenning. "Er zijn mensen die bewust en opzettelijk liegen, zonder enig bewijs bij hun beweringen te leveren", leest het verder. "Ze zouden moeten uitleggen waarom ze hun informatie niet verifiëren. Ze willen niet dat de waarheid hun 'nieuws' verpest", zo sluit Jorge af. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En toch weten we dat hij net als Ronaldo gaat graaien in de zandbak.. graaiers hebben nooit genoeg geld. Ze zouden zo aandeelhouder kunnen worden bij een supermarkt of de KLM.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen