Paulo Dybala maakt met vier emoji's duidelijk wat hij vindt van sneer van Feyenoord

3 juni 2023, 12:45
Foto: © ProShots

Paulo Dybala laat de sneer die Feyenoord heeft uitgedeeld aan AS Roma niet over zijn kant gaan. Met vier emoji’s slaat de 29-jarige aanvaller terug naar de Rotterdammers.

Feyenoord strooide vrijdag op TikTok zout in de Italiaanse wonden (zie video hieronder). De Rotterdammers wreven het Roma in dat zij wel en de club die deze week de Europa League-finale verloor niet de Champions League ingaat.

Artikel gaat verder onder video

Dybala heeft met vier peer-emoji’s gereageerd op de video van Feyenoord. Daarmee lijkt de Argentijn te doelen op de vier doelpunten die Roma tegen de Rotterdammers maakten in de return van de halve finale van de Europa League.

Vorig seizoen kwamen Feyenoord en Roma elkaar ook tegen. Toen troffen de clubs elkaar in de finale van de Conference League, die door de Italianen werd gewonnen. Doordat Feyenoord komend seizoen in de Champions League uitkomt en Roma niet, kunnen de clubs elkaar in Europees verband volgend seizoen niet voor de winterstop treffen.

@feyenoord

Time to take off, ciao ✈️😂

♬ original sound - Feyenoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CostadelSol44
Link gekopieerd!
avatar

Wat een kinderachtig gedoe allemaal!Ik dacht,dat het volwassen voetballers zijn. Zeker in de puberteit blijven steken….

KingCrimson
Link gekopieerd!
avatar

Dybala lacht dat hele 010 uit met hun kleutervideo.

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Ach ja die italianen kunnen niet eens Slot vertalen ,en kunnen niet tegen een plaagstootje . Roepen van alles over Feyenoord ,maar zijn zelf 10x erger . Het is heel simpel . Met hun budget en hun manier van spelen winnen ze in de verlenging van ons . Gewoon omdat men een betere bank heeft. Dat is geen prestatie dat is eigenlijk heel normaal,en knap van Feyenoord . Hun gedrag daarintegen is stuitend en niet alleen tegen ons . Mourinho en de gekken die erbij lopen ,maken heel roma gek. Zie taylor en de reactie tegen slot . Ik denk ook dat gini daarom expres zich nergens mee bemoeide ,en heel snel daar weg wil/wou .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen