'Als Tadic weggaat bij Ajax, dondert het als een kaartenhuis in elkaar bij Ajax'

13 juli 2023, 10:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Dat Dusan Tadic een belangrijke schakel is bij Ajax, is logisch. Hij is al vijf keer op rij de MVP van de Eredivisie geworden, als hij vertrekt uit Amsterdam zou dat een flinke domper zijn voor de club. In de nieuwste FCUpdate Podcast wordt het gerucht van Tadic naar Besiktas besproken, daarnaast wordt er gekeken naar de reacties van supporters op het gerucht.

Beluister hieronder de nieuwste FCUpdate Podcast over Ajax, het gerucht rondom Dusan Tadic en nog veel meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo goed is tadic ook niet meer voor ajax Meeste balverlies Heel erg slecht speelt die vorige seizoen Niet goed op links als in de punt

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met alle respect voor Tadic, maar als Ajax van een Tadic afhankelijk is dan is de club wel diep gezakt. Mooi dat Tadic evt. weg gaat, hij is net als Brobbey, Berghuis, Bergwijn, Taylor sta's in de weg voor verfrissing van Ajax. Op is op, gedateerd is gedateerd. Ik verwacht sowieso 2 tot 3 seizoenen dat Ajax in de luwte geraakt.

Richard
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

het kaartenhuis is al een tijdje geleden in elkaar gezakt, met deze partizaan erbij

Namstel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik weet niet hoor, maar na het zaadseizoen van vorig jaar, kan je denk ik niet echt meer spreken van een stabiel kaartenhuis... misschien is het eens tijd om dit soort invloedrijke spelers die op het veld niets meer brengen een functie elders aan te bieden.

wilbert van langeraad
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik denk dat Ajax de komende 3 jaar een kaarthuis blijft en als Tadic denkt het te zeggen te hebben bij Ajax moet je toch afvragen waar je mee bezig bent daarbij als hij weggaat scheelt natuurlijk ook weer een hoop op het budget van de spelers salarissen. Ajax komt nu in een situatie die de andere topploegen gehad hebben en zullen waarschijnlijk een paar mindere seizoenen gaan neerzetten

avdmeijde
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

te gek, Ajax van topclub naar middelmotor, met dank aan alle die daar schuldig aan zijn, dat komt voorlopig niet meer goed, heel jammer, verkeerde kopstukken naar binnen gehaald, slechte aankopen en benoemingen, die nergens opslaan, stelletje mee vreters.

Aadl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tadic is alleen maar zo productief omdat hij bijna alle ballen opeist, alles is gericht op Tadic. Natuurlijk is hij een heel goede speler en een motivator. Maar je kunt natuurlijk altijd uitblinken in voorzetten en goals als je vaak wordt aangespeeld. Misschien krijgen we nu wel ander voetbal, met meer samenspel. Steijn is in ieder geval een hele goede trainer die een elftal beter kan laten voetballen, dat heeft hij bij diverse clubs al bewezen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen