Viervoudig Oranje-international gaat ploeg Gerrard versterken in Saudi-Arabië

17 juli 2023, 16:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Karim Rekik staat voor zijn eerste avontuur buiten Europa. De centrale verdediger gaat het Spaanse Sevilla inruilen voor Al-Ettifaq, de club waar Steven Gerrard sinds kort actief is als hoofdtrainer. 

Dat schrijft de doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano maandagmiddag. Volgens de journalist staat Rekik 'op het punt om zich aan te sluiten bij Al-Ettifaq. De Saudische club is momenteel in gesprek met Sevilla om de laatste plooien glad te strijken. Daarna lijkt de voormalig-PSV'er snel gepresenteerd te gaan worden door de club, want ook een medische keuring is al gepland.

Artikel gaat verder onder video

Voor de 28-jarige Rekik wordt zijn avontuur in Saudi-Arabië zijn eerste avontuur buiten Europa. De viervoudig international van het Nederlands elftal kon dit seizoen wegens blessures 'slechts' 22 keer in actie komen voor Sevilla. Hij heeft zijn periode in Spanje wel afgesloten met het winnen van een prijs, want zijn ploeg wist de Europa League-finale na strafschoppen te winnen van AS Roma.

Vermoedelijk gaat Al-Ettifaq na Rekik nog meer aanwinsten presenteren, want de club doet er ook alles aan om Jordan Henderson van Liverpool naar Saudi-Arabië te halen. De Engels international zit momenteel in de wachtkamer, want het is wachten tot de clubs een akkoord bereiken over de transfersom. De transfer van Rekik lijkt dan ook eerder te worden afgerond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen