Fabrizio Romano komt om 03.42 uur met nieuws over Hakim Ziyech

19 augustus 2023, 09:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Galatasaray wil Hakim Ziyech deze zaterdag als nieuwe speler presenteren, zo meldt Fabrizio Romano. De transferspecialist heeft het nieuws in het holst van de nacht via Twitter verspreid.

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Ziyech zich speler van Galatasaray mag noemen. Waar Wilfred Genee woensdagavond nog beweerde dat Ziyech niet door de medische keuring was gekomen, staat de voormalig speler van Ajax op het punt zich voor drie seizoenen te verbinden aan de Turkse topclub.

Artikel gaat verder onder video

Ziyech, die onlangs geen rugnummer kreeg toegewezen bij Chelsea, zou deze zomer - via een tussenpersoon - ook zijn aangeboden bij Ajax. Maurice Steijn legde kortgeleden uit waarom de Amsterdammers geen werk van zijn komst hebben gemaakt. "Ik hoor binnen Ajax louter positieve verhalen over hem, maar de situatie is op dit moment zo dat de positie waarvoor hij in aanmerking komt dubbel bezet is", zei de trainer.

Tussen 2016 en 2020 stond Ziyech onder contract bij Ajax. Drie jaar geleden maakte de stilist voor (minimaal) veertig miljoen euro de overstap naar Chelsea, waar hij de afgelopen jaren goed was voor veertien doelpunten en dertien assists in 107 wedstrijden. Het huidige contract van Ziyech bij Chelsea loopt nog twee jaar door, wat betekent dat Galatasaray een transfersom moet betalen om de linkspoot in te lijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kuipje1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Had meer uit z'n carrière kunnen halen als hij niet koppig was. Past totaal niet in de PL.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Spelers maken in het begin van de carriere vaak de verkeerde beslissing omdat ze voor het grote geld gaan. Aan het einde maken ze wederom vaak de verkeerde beslissing omdat ze aan het grote geld willen vasthouden. Als wij supporters die het bekritiseren in de schoenen van een voetballer zouden staan zouden we waarschijnlijk hetzelfde doen.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij is niet voor niets afgewezen bij Galatasaray, dit om medische redenen. Dus zal hij wel wat hebben. Het lijkt mij dat Ajax hem nu ook niet meer moet nemen met zijn blessure. Ajax moet gaan doorschakelen naar een andere speler op zijn positie. Lijkt me niet moeilijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen