Furieuze Ronaldo valt scheidsrechter verbaal aan en duwt steward weg

23 augustus 2023, 10:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © SSC1

Cristiano Ronaldo won dinsdagavond met Al-Nassr in de slotfase van Shabab Al-Ahli, maar heeft zich niet van zijn beste kant laten zien. De Portugees was totaal niet te spreken over het optreden van de scheidsrechter, waarmee hij op verbale wijze de strijd aanging. Vervolgens duwde de 37-jarige speler ook nog een steward opzij.

De sterspeler van Al-Nassr was gedurende de hele wedstrijd gefrustreerd, wat vooral te maken had met de beslissingen van de arbitrage. Ronaldo dacht meerdere keren aan een strafschop, maar keer op keer wuifde de arbiter van dienst dit weg. Dit zorgde voor ontzettend veel ergernis bij Ronaldo, die dan ook verhaal kwam halen bij de scheidsrechter.

Bekijk hieronder één van de penaltymomenten en de discussie tussen Ronaldo en de scheidsrechter.

Bij de discussie met de scheidsrechter bleef het niet voor Ronaldo, want toen de oud-speler van onder meer Real Madrid richting de catacomben liep, zette hij een filmende steward opzij. Het was duidelijk niet de leukste avond in de prachtige loopbaan van Ronaldo, maar op X laat de aanvaller nu weten erg blij te zijn met de belangrijke overwinning voor Al-Nassr

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen