Mediakanalen Feyenoord ontploffen na presentatie Ueda; welkomstvideo haalt bizar aantal weergaven in korte tijd

3 augustus 2023, 14:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De welkomstvideo van Ayase Ueda bij Feyenoord gaat als een speer. De Rotterdammers plaatsten een filmpje op X (de nieuwe naam van Twitter) waarin oud-speler Shinji Ono de Japanner een warm welkom geeft bij de club. De media-afdeling van Feyenoord zal met de publicatie van de video ongetwijfeld rekening hebben gehouden met het tijdsverschil in Azië.

'Miljoenenaankoop op de bank bij Feyenoord is waanzinnig' l FCUpdate

In Japan is het namelijk zeven uur later dan in Nederland. Rond het middaguur is daar dus de avond gevallen. Mede daardoor heeft de presentatievideo van Ueda na ruim twee uur al ruim één miljoen weergaven. Ook de website van Feyenoord merkt hier de gevolgen van, want die was een tijdje niet meer bereikbaar.

Artikel gaat verder onder video

Vandaag (donderdag) maakten de Rotterdammers de komst van Ueda officieel. De spits komt voor een recordbedrag van zo’n tien miljoen euro (bonussen meegerekend) over van het Belgische Cercle Brugge. De 24-jarige aanvaller heeft een contract getekend tot medio 2025 en moet gaan fungeren als de vervanger van Danilo.

Bekijk hier de video:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goh wat raar . Japan is ook maar een klein landje met weinig inwoners 1🤣

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuke gozer, leuke kop, vooral de hitsige meisjes zullen van hem een "popidool" maken. De stereotyperingen van "kleine" Aziatische voetballertjes (Tahamata was de trendsetter) kunnen niet tegen die grote Europeanen op en Afrikaanse voetballers, die op blote voeten in hun thuisland spelen worden hiermee voor goed verbannen. Vanmorgen nog: Zuid-Koreaanse damesvoetballers zorgden voor de uitschakeling van het "grote" voetballand Duitsland. Eerder deden de Colombiaansen al. Niet onvermeld mag worden is dat Afrikaanse, Aziatische en Kaukasische, Israëlische, Noord-Afrikaanse voetballers enorm veel geld in het laatje van de Westerse clubs en UOFA/Fifa brengen. Chapeau voor Slot, hij is het bewijs dat coaches als Advocaat, Koeman verouderd/gedateerd zijn in hun visie. Ik ga zo veel mogelijk naar wedstrijden van Feijenoord kijken, ook van PSV en van mijn Ajax natuurlijk. Spannend.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen