'Giovanni van Bronckhorst grijpt naast fraaie klus in Spanje'

8 september 2023, 09:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Hoewel Giovanni van Bronckhorst donderdag tot kandidaat werd gebombardeerd voor de vacante trainerspositie bij het Spaanse Villarreal, lijkt de voormalig Feyenoorder naast de baan te gaan grijpen. Volgens Fabrizio Romano is de club in vergaande onderhandelingen met Real Madrid-icoon Raúl Gonzalez Blanco.

Op X schrijft de Italiaanse transferspecialist dat Raúl vrijdag met Villarreal om tafel gaat en dat beide partijen dan een 'definitieve beslissing' nemen over de mogelijke samenwerking. Bij El Submarino Amarillo kan de 102-voudig Spaans international zijn eerste stappen als hoofdtrainer op het hoogste niveau gaan zetten.

Artikel gaat verder onder video

Momenteel is Raúl werkzaam als trainer van Real Madrid Castillia, zoals het tweede elftal van De Koninklijke wordt genoemd. Real legt zich op voorhand neer bij een vertrek van het clubicoon, mocht hij besluiten de uitdaging bij Villarreal aan te willen gaan. De club "staat er voor open hem te laten gaan als Raúl de aanbieding wil accepteren." Volgens Marca is ook al bekend wie zijn opvolger wordt bij Castillia. Voormalig verdediger Alvaro Arbeloa (die bij Real momenteel de Juvenil A onder zijn hoede heeft) zal intern worden doorgeschoven, zo meldt de sportkrant.

In het nog prille seizoen verloor Villarreal drie van de vier wedstrijden in LaLiga, wat deze week leidde tot het ontslag van trainer Quique Setién. De Spanjaard, die in het verleden furore maakte met Real Betis en ook een half jaar werkzaam was bij FC Barcelona, was nog geen jaar in functie bij Villarreal. Hij werd in oktober 2022 aangesteld als opvolger van Unai Emery, die de club achter zich liet om zich bij Aston Villa over de erfenis van Steven Gerrard te gaan ontfermen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Exitium
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Castilla, niet Castillia.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen