Potentiële kandidaat zegt 'nee' tegen Ajax: 'Maar ik steun ze in de rechtszaal'

25 september 2023, 21:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Veronica Offside

Keje Molenaar ziet zichzelf niet terugkeren bij Ajax. De 64-jarige voormalig speler van de club is betrokken bij FC Volendam en heeft geen plannen om in Amsterdam aan de slag te gaan.

"Wanneer ik weer bij Ajax aan het werk ga? Niet", zegt Molenaar bij Veronica Offside. Hij spreekt tafelgenoot Dick Advocaat aan. "Kijk: je weet dat ik bezig ben bij Volendam. Of ik dat erbij kan doen, Dick? Nou, dat lijkt me niet."

Artikel gaat verder onder video

De focus van Molenaar ligt op het verbeteren van de sportieve prestaties van Volendam. “We hebben maar één punt namelijk. We moeten dus hard aan de bak om puntjes te sprokkelen. Nee, ik denk dat ik dat aan me voorbij laat gaan.” Molenaar liet eerder op de maandag weten dat hij in Jordi Cruijff een geschikte opvolger ziet voor de ontslagen Sven Mislintat.

Molenaar, die ook werkt als advocaat, zou woensdag ongetwijfeld aanwezig zijn geweest bij het duel tussen Ajax en Volendam. Maar die wedstrijd wodt opgeschoven omdat het restant van Ajax - Feyenoord op woensdag gespeeld moet worden. Volendam is 'niet heel boos, maar wel teleurgesteld' na het besluit van de KNVB.

"Ik vraag me af: stel nou dat Ajax-Volendam afgelopen zondag gestaakt was, terwijl woensdag Ajax-Feyenoord op het programma stond. Zou het dan ook opgeschoven zijn?", aldus Molenaar. “Als het erop aan komt, wordt het belang van FC Volendam wel erg makkelijk opzij geschoven. Wij gaan zelf geen juridische stappen nemen. Maar als Ajax wel naar de rechter gaat, gaan wij ze daarin steunen."

Bekijk hieronder de toelichting van Molenaar bij Veronica Offside:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen