Prachtige periode voor Jay Gorter wordt nog een stuk mooier

10 september 2023, 21:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax-doelman Jay Gorter verwacht zijn eerste kind, zo maken hij en zijn partner Amanda Franzen zondagavond in een video op Instagram bekend. Daarmee wordt deze periode, waarin de doelman uit het niets eerste doelman van Ajax is geworden en in het shirt van de Amsterdammers een goede indruk maakt, nog wat mooier voor Gorter.

"Onze grootste zegen, ons regenboogkind", begint Gorter op Instagram. "Het grootste geschenk uit ons leven. We kunnen niet wachten om je in februari te ontmoeten", schrijft de keeper van Ajax. Onder het bericht volgen de nodige felicitaties van spelers van Ajax, maar ook oud-Ajacieden. Zo feliciteren ook Calvin Bassey en Mohamed Dramy, allebei deze zomer vertrokken uit de Johan Cruijff ArenA, hun voormalig-teamgenoot.

Artikel gaat verder onder video

Het maakt de periode voor Gorter nog wat mooier dan die al was, want de keeper maakt mooie tijden door. Door de blessure van Geronimo Rulli is de 23-jarige-sluitpost opeens de eerste keeper van Ajax. De laatste weken maakt Gorter een zeer sterke indruk bij Ajax.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Rainbow Child...?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen