Walk of shame: Jude Bellingham is totaal niet bij de les en wandelt de verkeerde bus in

11 september 2023, 12:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © X/Pro Shots

Engeland speelde afgelopen zaterdag in Polen tegen Oekraïne. De ogen waren bij de Engelse nationale ploeg uiteraard gericht op Jude Bellingham. De middenvelder maakte afgelopen zomer voor een bedrag van meer dan honderd miljoen euro de overstap van Borussia Dortmund naar Real Madrid en heeft niet veel tijd nodig gehad om óók in Spanje de mensen op de banken te krijgen. Hij beleefde zaterdag echter niet zijn beste dag en dat blijkt ook uit onderstaand filmpje.

Bellingham had uiteraard een basisplaats bij Engeland in het kwalificatieduel met Oekraïne. De Oekraïners openden na 26 minuten de score, maar de Engelsen maakten via Kyle Walker nog voor het rustsignaal gelijk. In de tweede helft werd niet meer gescoord. Bellingham werd na 65 minuten ontvangen door Marcus Rashford. De middenvelder van Real Madrid was - tijdens de wedstrijd nog niet zozeer - na afloop heel ergens anders met zijn gedachten. Zó erg zelfs dat hij niet in de Engelse, maar Oekraïense bus stapte.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beste Thijs. Even een correctie namelijk: Deze wedstrijd was geen oefenwedstrijd maar een wedstrijd voor de EK kwalificatie. Engeland en Oekraïne zitten beide in groep C waarvoor zij zaterdag tegen elkaar in Polen speelden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen