Ajax wil Europese top wegjagen en onderhandelt met Humphrey Nijman

11 oktober 2023, 20:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax is met Jorrel Hato in gesprek over een nieuw en ‘flink verbeterd’ contract, zo meldt het Algemeen Dagblad. Klaas-Jan Huntelaar heeft deze maand de eerste gesprekken gevoerd met zaakwaarnemer Humphrey Nijman.

Hato geldt in het tot nu toe gitzwarte seizoen van Ajax als een van de weinige lichtpuntjes. Waar de Amsterdamse club het seizoen dramatisch is gestart, houdt het zeventienjarige toptalent zich als linker centrale verdediger en linksback goed staande.

Artikel gaat verder onder video

Het opwaarderen en verlengen van het contract van Hato was voor de inmiddels ontslagen directeur voetbalzaken Sven Mislintat één van de topprioriteiten voor na de transferzomer. Waar de Duitser niet eens tot een opening van de onderhandelingen kwam, maakt Ajax nu serieus werk van het langer vastleggen van de jeugdinternational.

Hato is op dit moment de enige speler van de selectie van Ajax die in het bezit is van een jeugdcontract. De Amsterdammers willen dat, ook om Europese topclubs weg te jagen, omzetten naar een ‘lang en flink verbeterd’ profcontract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is een eerste positieve nieuws vanuit de AJAXKAMP. Nu de rest nog met meer goed nieuws ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen