Bosz voert voert drie wijzigingen door bij PSV tegen Fortuna Sittard

21 oktober 2023, 17:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV-trainer Peter Bosz heeft een basisplaats in petto voor Patrick van Aanholt. De linksachter krijgt de voorkeur boven Sergino Dest in de achterhoede van de Eindhovenaren in duel met Fortuna Sittard. Voorin staan Johan Bakayoko en Hirving Lozano op de vleugels bij afwezigheid van Noa Lang. Armel Bella-Kotchap ontbreekt vanwege een blessure.

In de duel voor de interlandbreak kreeg Dest nog de voorkeur in de achterhoede van PSV, maar na de interlands waarin Dest flink wat kilometers maakte als international van Amerika krijgt Van Aanholt weer een basisplaats van Bosz. De rest van de verdediging blijft ongewijzigd bij de nog altijd foutloze koploper van de Eredivisie.

Op het middenveld stond Dest's landgenoot Malik Tillman tegen Sparta Rotterdam (0-4) ook aan de aftrap, maar hij liep een lichte blessure op. Hoewel hij wel weer bij de selectie zit nadat hij de interlands met Amerika moest skippen, krijgt Guus Til naast Joey Veerman en Jerdy Schouten de voorkeur op het middenveld. Voorin is Lozano de vervanger van Noa Lang, die voorlopig nog afwezig is met een blessure bij PSV.

Opstelling PSV: Benitez, Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Veerman, Schouten, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen