Erik ten Hag terug naar Ajax? 'Dat is geen gekke gedachte'

2 oktober 2023, 19:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Erik ten Hag verkeert in zwaar weer bij Manchester United. De trainer beleeft minder succes dan in zijn gloriejaren bij Ajax, dat zelf ook in de problemen verkeert. Kenneth Perez zou het daarom geen gekke gedachte vinden dat Ten Hag terugkeert in Amsterdam.

De situatie van de Nederlandse trainer wordt maandagavond besproken bij Voetbalpraat op ESPN. "Stel dat Erik ten Hag wordt ontslagen. Zou het dan heel gek zijn voor Ajax om hem terug te vragen? Manchester United staat erom bekend dat het moeilijk kan worden als het niet goed loopt. Dan is het toch geen gekke gedachte?", vraagt Perez zich af.

Artikel gaat verder onder video

Journalist Martijn Krabbendam van Voetbal International verwacht dat Ten Hag nog wel wat tijd krijgt op Old Trafford, maar collega Willem Vissers van De Volkskrant vreest dat het ‘hele project’ van Ten Hag gaat mislukken in Engeland.

“Ik denk uiteindelijk dat het niet gaat lukken, zijn hele project daar. Dus ik denk dat hij niet lang trainer blijft van Manchester United. Maar laat Maurice Steijn eerst nog maar even zitten bij Ajax”, adviseert Vissers. Steijn staat onder druk bij Ajax, dat slechts één competitiewedstrijd won dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alsjeblieft zeg, laat prof Zonnebloem lekker oprotten.

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Frank de Boer terug halen

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee Ronald man.

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ja maar bij een transfer is t juist de bedoeling dat je er een stap vooruit op gaat

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat het heel verstandig is voor Ajax om de situatie van Ten Hag in de gaten te houden. Want Steijn gaat het einde van het seizoen gewoon niet halen en of hij de kerst haalt is ook maar de vraag.

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt helemaal Ajax moet grote schoonmaak houden alle zomer aan kopen zo snel mogelijk opruimen en eigen jeugd spelers gebruiken in plaats van dure spelers te kopen

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ten Hag keert absoluut niet terug bij Ajax, hij zou wel gek zijn ook en zijn salaris kunnen ze sowieso niet betalen.

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Frank de Boer weer terug voor de groep maar wel alle zomer aan kopen zo snel mogelijk opruimen daar heb je niets aan geef eigen jeugd spelers de kans vind ook dat clubs in Nederland niet ieder jaar zo veel buitenaardse spelers mogen kopen Ajax doet jarenlang alleen maar geld uitgeven aan miskopen stop daar mee

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen