Koeman krijgt goed nieuws in aanloop naar duel met Griekenland

15 oktober 2023, 10:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Wout Weghorst heeft zich zondagochtend gemeld op de afsluitende training van het Nederlands elftal richting het cruciale EK-kwalificatieduel met Griekenland, zo meldt De Telegraaf. De 31-jarige spits is voldoende hersteld van zijn fysieke problemen om in elk geval een deel van de training mee te doen.

Weghorst viel vrijdagavond in de met 1-2 verloren EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk geblesseerd uit na een stevig duel met Antoine Griezmann. Een dag later ontbrak de spits van Hoffenheim zich niet op het trainingsveld in Zeist. In tegenstelling tot de 22 andere spelers werkte hij binnen aan zijn herstel.

Artikel gaat verder onder video

De Telegraaf verwacht dat Weghorst (deels) inzetbaar is tegen Griekenland als hij geen grote problemen ondervindt tijdens de training. Als Weghorst niet fit genoeg wordt bevonden om te starten, dan lijkt Donyell Malen zijn meest logische vervanger. De aanvaller van Borussia Dortmund kwam vrijdagavond binnen de lijnen toen Weghorst in de 38ste minuut uitviel.

Mogelijk komt er meer duidelijkheid over de inzetbaarheid van Weghorst als Koeman zondagavond de pers te woord staat richting het duel met Griekenland. De persconferentie begint rond 18.45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het heeft niks met dit onderwerp te maken hoor, dat weet ik ook wel, maar wordt het niet eens hoog tijd dat koeman die gummiebeertjes gaat slikken waardoor men zonder dieet te volgen, kilo's afvalt?

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Doet ie al. Hij verstopt ze alleen in de fricandellen....hahahaha.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen