Max Huiberts ontkent hekel aan Ajax te hebben: 'Ik heb niks tegen Ajax, ik volg ze op de voet'

15 oktober 2023, 14:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Technisch directeur Max Huiberts werd in het verleden wel eens gelinkt aan een functie bij Ajax, maar tot een overstap is het nooit gekomen. Lange tijd ging in de media het verhaal rond dat Huiberts een hekel zou hebben aan Ajax en daar daardoor niet snel zou gaan werken. Dat verhaal wordt door hemzelf ontkracht, zo wordt duidelijk in de Kale en Kokkie Podcast van AT5.

Jaren geleden werd Huiberts, die bij AZ al jaren prima werk doet, gelinkt aan Ajax toen Marc Overmars bij de Amsterdammers vertrok. Serieus is dat nooit geworden, maar supporters dachten wel aan de technisch directeur van AZ als opvolger van de vertrokken Overmars. Zo ook Kale en Kokkie, die bij AT5 een eigen podcast hebben: "Als jij ons al jaren volgt dan weet jij ook dat wij jaren geleden, toen Marc Overmars vertrok bij Ajax, Huiberts hebben genoemd als mogelijke opvolger. Het verhaal ging alleen altijd dat hij met Ajax niks te maken wil hebben, maar dat ontkende hij in alle toonaarden", wordt gezegd door Lawrence de Munck, die Huiberts onlangs tegenkwam.

Artikel gaat verder onder video

De supporter van Ajax herkende de technisch directeur van AZ in eerste instantie niet, maar Huiberts hem wel. Vervolgens kwamen de twee aan de praat en werd duidelijk dat Huiberts helemaal niet iets tegen de Amsterdamse club heeft, zoals in het verleden werd beweerd: "Hij heeft letterlijk gezegd: Ik heb niks tegen Ajax. Sterker nog: ik volg Ajax op de voet", zegt De Munck, die denkt dat de wegen weer helemaal open liggen voor een mogelijke overstap van Huiberts naar de Johan Cruijff ArenA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daarom is er ook een geheel nieuwe situatie ontstaan AJAX wordt AJAX/AZ

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen