Van der Gijp kan voorspelling podcastpartner over Maurice Steijn niet geloven

9 oktober 2023, 23:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

Rob Jansen denkt dat Maurice Steijn door schade en schande wijs wordt bij Ajax. De geplaagde trainer wordt dankzij alle problemen bij Ajax beter in zijn vak, voorspelt de bekende zaakwaarnemer in de podcast KieftJansenEgmondGijp.

“Maurice is een nette, integere gozer en een goede trainer”, zegt Jansen. “Hij is een hel gekomen. Maar het voordeel is: dit is vreselijk, maar hij gaat zijn naam maken voor de toekomst.” René van der Gijp reageert verrast op de voorspelling van zijn podcastpartner. “Wát?!”

Artikel gaat verder onder video

“Let op mijn woorden”, antwoordt Jansen. “Hij leert zoveel, dat hij daarna een betere trainer zal zijn dan wanneer hij begon bij Ajax. Dat dit iedere dag vreselijk voor hem, dat snap ik volkomen.” Volgens Van der Gijp is het voornaamste probleem van Steijn dat hij met deze spelersgroep niet kan voetballen zoals Ajax de afgelopen jaren deed.

“Dat wil hij wel blijven doen, maar dat kan niet”, stelt de oud-aanvaller. “Als je per wedstrijd tien open kansen weggeeft, ook tegen AEK Athene, dan zet je de spelers ook niet zo goed neer. Wat je nu moet doen, is het druk zetten vergeten, de tegenstander de bal laten hebben, weinig kansen weggeven en proberen wat kleine overwinningen te boeken.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

avatar

Bijna iedere dag krijgen we de mening van flapdrol van der Gijp. erg belangrijk wat dit figuur ervan denkt blijkbaar

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij mag het een flapdrol vinden . Maar hij zegt hier niks geks. Als je het ajax spel niet kan spelen vanwege de spelers die je hebt . Kun je beter wat anders gaan spelen

avatar

Van der Gijp zegt altijd wat geks, komt totaal niets zinnigs uit deze man. Je moet toch wel echt hopeloos zijn om naar de mening van, van der Gijp te luisteren. Wat heeft deze man nu gepresteerd dat hij denkt dat men echt op zijn mening zit te wachten. Laat hij lekker de rest van zijn leven bij paaldansclubs en prostituees slijten, kan hij daar lekker met zijn dildohelm gaan zitten

Erro Enn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@beukemap. Wanneer is iemand volgens jou dan wel gekwalificeerd om een mening te geven? In dit geval is trouwens hetgeen hij zegt volkomen juist.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen