Brian Brobbey zorgt voor miraculeus moment tijdens Ajax - Brighton

9 november 2023, 20:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Een opvallend moment in de wedstrijd tussen Ajax en Brighton & Hove Albion. Brian Brobbey was heel dicht bij een doelpunt, maar de doellijntechnologie wees uit dat de bal de lijn niet was gepasseerd.

In de 74ste minuut ontving Brobbey een voorzet van Carlos Forbs. De spits nam de bal van dichtbij uit de lucht en trof de binnenkant van de rechterpaal. De bal rolde langs de doellijn en belandde ook nog tegen de linkerpaal.

Scheidsrechter Nikola Dabanovic keek naar zijn horloge, maar kreeg niet het signaal voor een doelpunt. Op het moment van de kans stond Brighton met 0-2 voor.

Bekijk hieronder de video van de kans van Brobbey.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FCJel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeer miraculeus. Brobbey had bijna een kans afgemaakt.

Maister
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Haha, ja dat was zeker een spannend moment! Brobbey was zo dichtbij, het leek wel alsof de bal een eigen wil had en niet in het doel wilde belanden. Maar laten we hopen dat hij de volgende keer wel het net weet te vinden, want dat verdient hij zeker na zo'n bijna-miraculeuze actie!

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Brobbey op de bank, hij staat een betere opstelling met Mikautadze, Akpom en Forbs in de weg. Ook Bergwijn was weer malheur.

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sorry Krotje, de meeste spelers zijn van een matige niveau, en denk dat Van 't Schip ze niet beter gaat maken. Hooguit het systeem er in slijpen en dan naar hopen zo hoog mogelijk te eindigen voor volgend seizoen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen