Messi reageert fel wanneer Real Madrid-aanvaller Rodrygo hem een 'lafaard' noemt

24 november 2023, 11:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Lionel Messi en Rodrygo hebben het met elkaar aan de stok gekregen tijdens de interland tussen Brazilië en Argentinië, die wegens supportersrellen uit de hand liep. De Braziliaanse aanvaller van Real Madrid noemde Messi en Argentinië-middenvelder Rodrigo de Paul lafaards, waar de aanvaller van Inter Miami duidelijk niet van gediend was.

Volgens verschillende Argentijnse media ontstond er een pittige woordenwisseling tussen de twee buitenspelers en dat is inmiddels bevestigd door verschillende beelden die op sociale media rondgaan. Op die beelden wordt gesuggereerd dat Rodrygo de Argentijnse sterspeler een 'lafaard' noemt, waar Messi met irritatie op reageerde:  "Wij zijn de wereldkampioen. Waarom zijn wij lafaards", zegt Messi recht in het gezicht van de aanvaller van Real Madrid: "Kijk uit met wat je zegt." Vervolgens reageert Rodrygo nog een keer, waarna er meer spelers bij komen te staan: "Jij bent een lafaard, jij bent een lafaard", zegt hij.

Artikel gaat verder onder video

Het moment ontstond tijdens de wedstrijd, nadat Messi zijn teamgenoten naar binnen wilde sturen wegens de rellen op de tribunes. Braziliaanse politieagenten en beveiligers gingen namelijk op de tribune de strijd aan met de Argentijnse fans en dat liep uit de hand. Meerdere supporters van Argentinië, die veelal tussen de thuissupporters van Brazilië zaten, zijn gewond geraakt. Het liep uit de hand, waardoor Messi zijn ploeggenoten naar binnen wilde begeleiden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen