Afschuwelijk spreekkoor richting Luuk de Jong: 'Dit moet een reden zijn om te staken'

3 december 2023, 14:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Imago

Supporters van Feyenoord hebben zich van een slechte kant laten zien tijdens de wedstrijd tegen PSV. In de blessuretijd werd spits Luuk de Jong van PSV uitgescholden. "Kanker De Jong, kanker De Jong", was te horen vanaf de tribunes in De Kuip.

Voetbalvolgers op X walgen van de spreekkoren. "Dit zou een reden moeten zijn om de wedstrijd te staken", klinkt het bijvoorbeeld. Dat gebeurde niet. De spreekkoren waren van korte duur. PSV won de topper met 1-2.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Mike
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Als Feyenoord fan schaam ik me voor dat tuig. De meest gebalanceerde en efficiente team heeft gewonnen. Feyenoord was niet veel slechter, maar PSV is gewoon verder en completer. 90% is niet voldoende tegen ze.

Waarom19
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

En Feijenoord trainer Slot is niet zi gied als men dacht

0laf
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Gaat dit artikel daarover? Hoop dat het oplucht dat je het hier ook weer hebt kunnen plakken.

boyke
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

PSV heeft terecht gewonnen door weer om te beginnen een fout van de zo gevierde Geertruida die nu wel laat zien dat hij geen top is. Dat schelden is een wandaad dat zeker gestraft moet worden. Alleen vind ik wel dat meneer de Jong een afschuwelijke gruwel in het veld is. Niemand die het bijna ziet maar ongezien maakt hij vele overtredingen en dan zijn gezicht schrijft al boekdelen hoe hij zich richting publiek uit. Het is een goede spits die het Nederlands elftal zeker kan gebruiken maar zijn geniepigheid valt bijna niemand op of ze willen hem beschermen. Overigens was het wel geel van Hartman die er weer vanaf komt. Slot is wel heel erg beperkt in zijn plan B en PSV heeft ze goed met eigen middelen aangepakt. Elke tegenstander van Feyenoord kan nog veel punten halen met het simpele spel van Feyenoord en Slot.

RubenEFC16
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Te te deduh deduh dehuh deduh dehuh Komen zei uit rotterdam! ****** Kun je krijgen dan! Lekker hoor de boeren aan de macht! Niet zaniken over wat frustratie daaro 15 sec regel!

0laf
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Niet tof dat supporters dat zingen. Staken of straf daarom zou echt bizar slechte zet zijn. Het hoeft qua supporters ook geen biljarten te worden.

familieharbers03
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

schijnbaar is het tegenwoordig normaal als je dat K woord gebruikt! want hoe vaak ik dat niet op straat hoor of tijdens jeugdwedstrijden schandalig! moet me elke keer inhouden om niet te gaan tikken als ik de jeugd hoor! maar ja schijnbaar is dat stoer om zo te praten! mijn kids zullen dat never nooit zeggen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen