Ajax-spelers en staf besluiten tot compenseren van Ajax-supporters na blamage

22 december 2023, 12:16
Foto: © Imago

De selectie en technische staf van Ajax hebben in overleg met de clubleiding besloten de supporters die donderdagavond waren afgereisd naar het duel tegen Hercules te compenseren. Dat meldt Ajax Life, dat in handen is van een e-mail die is verstuurd aan de supporters van de Amsterdamse club.


“Door de wanprestatie van ons team, heb je het duel Hercules - Ajax ongetwijfeld als pijnlijk ervaren,” begint Ajax in een bericht aan de 325 supporters die donderdagavond plaatsnamen in het niet uitverkochte uitvak in Stadion De Galgenwaard van FC Utrecht: “We delen die pijn en schamen ons diep. In overleg met de spelersgroep en technische staf is besloten dat alle uitsupporters die een kaart hadden gekocht, gecompenseerd worden", schrijven de Amsterdammers, die direct na de blamage met een mooi gebaar richting de eigen fans komen.

Ajax gaat de kaarten en de kosten voor de busreizen van alle meegereisde supporters vergoeden en schrijft dat de fans spoedig het betaalde bedrag terug kunnen verwachten: “Deze compensatie haalt de herinnering aan de pijnlijke avond niet weg, maar niks doen was geen optie. Dank voor je onvoorwaardelijke steun,” schrijft de huidige nummer vijf van de Eredivisie tot slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Is toch prima gebaar van de club.

gtsb
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Dat is gewoon netjes

De Haan
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ligt eraan. Als ik vooraf vraag aan mensen of ze gratis naar een uitwedstrijd willen van Ajax tegen de amateurs die ze gaan verliezen, dan denk ik dat weinig Ajax-fans dat willen aanschouwen. Misschien als ze geld erbij doen?

hunteklaas
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het was een dramatisch seizoen, maar met gerichte aankopen in de winter kunnen we wellicht nog op plek 3/4 eindigen. Dit soort slechte wedstrijden zullen we helaas altijd blijven zien met deze spelers, maar ik kan hier niet eens boos of verdrietig om zijn. Ik steun Ajax door dik en dun en hoop volgend jaar weer mee te doen in de Europa League

KROTJE
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Soms krijg het idee dat sommige spelers bewust niet goed spelen als ze zouden kunnen en wel om een reden te hebben om in de winterstop verkocht te worden: Sutalo, Mikautadze, Tahirovic ?. Het is mijn aanname en wel op mijn gevoel gebaseerd. Ja ik steun Ajax ook door dik en dun, maar ik schroom ook niet om misperen te benoemen. Ik ben ook een grote fan van Kale en Kokkie, zij zien de dingen bij Ajax reëel en zij benoemen ook alles wat beter kan.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Kan ook zijn dat ze gewoon niet zoveel kwaliteit hebben als aanvankelijk gedacht. Je hebt er als speler niets aan om bewust slecht te spelen. Bij verkoop kom je dan op Cyprus of Malta terecht ipv een goede competitie

dilima1966
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ooooh God ze proberen de supporters te paaien stelletje lapzwansen zijn het Het is steeds het zelfde liedje Wanprestatie neer zetten en dat denken we paaien de aanhang wel

deVoorstopper
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het is triest om te zien dat de spelers van Ajax zich alleen druk lijken te maken over hun salaris in plaats van hun prestaties op het veld, dit is een klap in het gezicht voor de jeugdspelers

Nicol4s
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Nou, dat is een mooi staaltje van betrokkenheid en oprechte spijt van de spelersgroep...

Maister
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Het is goed om te zien dat Ajax zich bewust is van de teleurstelling die de supporters hebben ervaren en dit probeert te compenseren, laten we hopen dat het team hierdoor weer in vorm komt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen