Grote paniek in Premier League: Tom Lockyer zakt (opnieuw) in elkaar op het veld

16 december 2023, 17:47   Bijgewerkt: 16 december 2023, 18:08
Foto: © Viaplay

De wedstrijd tussen Bournemouth en Luton Town in de Premier League is zaterdagmiddag in de tweede helft stilgelegd. Verdediger en aanvoerder Tom Lockyer van Luton Town zakte plots in elkaar, waarna scheidsrechter Simon Hooper beide teams naar de kleedkamers stuurde. Inmiddels is bekend geworden dat het duel vandaag niet meer hervat wordt.

Lockyer lag na een uur voetballen opeens op de grond, zonder dat sprake was van een fysiek duel. Er ontstond onmiddellijk grote paniek bij beide teams. De verdediger van Luton Town werd minutenlang medisch behandeld op het veld en uiteindelijk van het veld gedragen.

Artikel gaat verder onder video

Het is opvallend genoeg niet de eerste keer dat Lockyer op het veld zakt. Op 27 mei van dit jaar overkwam hem hetzelfde in de finale van de play-offs om promotie naar de Premier League tussen Coventry City en Luton Town.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Ik heb er geen verklaring voor maar het begint toch merkwaardig te worden dat hartaanvallen/stilstand steeds vaker bij voetballers voorkomt. Bij andere sporten komt dit minder voor lijkt het. De spelers moeten elk jaar medische keuring doorstaan. Dus dan komt een hartafwijking toch in een hartfilmpje aan het licht lijkt mij. Ik weet het denk ik wel. Dit is het negatieve gevolg van de het drukke speelschema. De FIFA en de UEFA vinden geld belangrijker dan het welzijn van de voetballers.

xSander
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij wielrennen komt het ook steeds meer voor, lijkt het. Vaak en langdurig intensief sporten schijnt te zorgen voor hartschade. Ook pillengebruik alsof het snoepjes zijn kan hieraan ten grondslag liggen.

infielder
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Shout out na me antivaxersss

infielder
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Hou gewoon je ogen open de komende 3 jaar gaat dit nog veel gebeuren

FCJel
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Het niveau en de intelligentie in de comments op deze site was al ver te zoeken, maar dit topic slaat echt alles. Ik wens hem echt alle sterkte en beterschap toe ❤️ You’ll never walk alone, of plaats hier ieder andere slogan waar je steun uit put. ❤️

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies . Wappies die deze treurige gebeurtenis aangrijpen om hun gelijk te halen . Waar gaat het heen met de wereld en deze site. Maar fc frutdate laat het lekjer gaan . Die gaan voor de clicks 🤮

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen