ESPN voorziet horrorscenario voor Feyenoord: 'Dan wordt het zo'n puinhoop'

15 december 2023, 10:33
Foto: © ESPN

Feyenoord verdwijnt maandag in de koker bij de loting voor de tssenronde van de Europa League. Jan Joost van Gangelen, Pierre van Hooijdonk, Kenneth Perez en Marciano Vink weten aan welke clubs de Rotterdammers in ieder geval niet gekoppeld willen worden: AS Roma en Olympique Marseille.

Feyenoord kan bij de loting gekoppeld worden aan AS Roma, SC Freiburg, Olympique Marseille, Sparta Praag, Sporting Portugal, Toulouse, Stade Rennais en Qarabag, de nummers twee van de Europa League-groepen. "Roma zou wel een keer leuk zijn", grapt Van Hooijdonk in de ESPN-studio.

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord en Roma zijn elkaar de afgelopen jaren meerdere keren tegengekomen. In de Conference League-finale van het seizoen 2021/22 moest de ploeg van Arne Slot zijn meerdere erkennen in de Italiaanse club (1-0) en afgelopen seizoen werd Feyenoord door Roma uit de halve finale van de Europa League gehouden.

Volgens Van Gangelen is men bij Feyenoord 'bang' om Roma weer tegen te komen. "Niet bang, maar ze zitten er niet op te wachten", stelt Van Hooijdonk. Van Gangelen hoopt dat Feyenoord ook niet aan Olympique Marseille wordt gekoppeld. "Dan wordt het weer zo'n puinhoop", refereert hij aan de ongeregeldheden toen de clubs elkaar in het seizoen 2021/22 tegenkwamen in de Conference League.

Marciano Vink denkt dat Feyenoord een goede kans maakt om een ronde verder te gaan in de Europa League. "Qua ploegen hoeft Feyenoord nergens bang voor te zijn. Het maakt niet uit wie ze loten, maar alles daaromheen met Marseille en Roma...", doelt ook hij op de ongeregeldheden uit het recente verleden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Maister
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Het is begrijpelijk dat Feyenoord niet zit te wachten op een confrontatie met AS Roma of Olympique Marseille, gezien de recente geschiedenis tussen de clubs. Maar laten we hopen op een tegenstander waar Feyenoord wel van kan winnen en zo verder kan komen in de Europa League

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Die fransen liever niet qua fans ,roma niet qua voetbal

Cees Van der Goot
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Wat is dit voor totale onzin? Horrorscenario's en puinhopen. Waar lulllen die lui over? Wees eens reëel ipv quasi interessant.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Volg jij het nieuws niet !?. Die fransen komen met de auto ongeorganiseerd gewoon naar rotterdam en slaan zo maar onschuldige fans neer . Heb met eigen ogen gezien dat ze zomaar een mac ingingen en begonnen te meppen .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen