Van Basten reageert op Ajacied: 'Het lijkt nu alsof ik tégen hem ben, dat is helemaal niet zo'

4 december 2023, 21:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ziggo Sport

Marco van Basten heeft gereageerd op de uitspraken die Brian Brobbey deed na afloop van de wedstrijd tegen NEC (1-2 winst). De aanvaller vervulde een hoofdrol en leek op de persconferentie zijn gram te willen halen. Van Basten reageert op zijn beurt op de woorden van de Ajax-spits.

"Ik wil zeker weten meer laten zien om mensen de mond te snoeren. Mensen praten zoveel, ook aan de tafel bij Rondo, Marco van Basten. Ik wil hem het ongelijk bewijzen", geeft de getergde aanvaller aan. "Lukt dat?", werd Brobbey vervolgens door dezelfde verslaggever gevraagd: "Zeker weten", waren de woorden van de Ajax-spits.

Artikel gaat verder onder video

“Het lijkt nu alsof of ik tégen hem ben”, reageert Van Basten nadat hij de beelden te zien krijgt tijdens Rondo. “Dat is helemaal niet. Ik vind alleen: Het is een jongen die explosief, sterk en snel is. Dan heeft hij alles wat een spits moet hebben, maar de techniek, die er ook nog bij hoort om een héle goede spits te zijn, heeft hij niet”, legt de oud-voetballer uit.

“Technisch vind ik hem beperkt”, zegt Van Basten. De analist vindt het raar dat zoiets kan bij een speler die zijn jeugdopleiding genoot bij Ajax. “Dat is zonde. Je zou van hem een geweldige spits kunnen maken.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Zie het haat weer om van Basten en die struikhuilers op tv, geen voetbal , dat is bijzaak.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen