ADO, Volendam, Heracles of Utrecht? Jens Toornstra schept duidelijkheid over toekomst

8 januari 2024, 18:07
Foto: © ProShots

FC Utrecht-middenvelder Jens Toornstra staat in de belangstelling van verschillende Nederlandse clubs, maar lijkt vooralsnog geen transfer te gaan maken. De speler van de Utrechters zou onder meer kunnen terugkeren bij ADO Den Haag, maar lijkt zelf in de Domstad te willen blijven.

Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde Dennis van Bergen van het Algemeen Dagblad althans. Maandag werd door Omroep West en Voetbal International naar buiten gebracht dat ADO zou werken aan een terugkeer van Toornstra, maar laatstgenoemde medium gaf ook aan dat Heracles Almelo en FC Volendam de middenvelder op de korrel hebben. Volgens Van Bergen speelt er momenteel niets concreets rondom de routinier van FC Utrecht, die in de Domstad niet heel veel aan spelen toekomt.

Artikel gaat verder onder video

"Wat betreft Jens Toornstra: hij is niet in gesprek met ADO Den Haag", laat de journalist van het AD weten. "De middenvelder wil voor zijn kans gaan bij FC Utrecht", heeft Van Bergen begrepen. Daardoor lijkt de kans groot dat de 34-jarige voetballer het seizoen gewoon afmaakt bij de ploeg van Ron Jans, waarna er bij minder zicht op speeltijd wat kan veranderen. ADO Den Haag had Toornstra graag laten terugkeren in het Bingoal Stadion om promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen