Transfersoap ten einde: Radu Dragusin heeft keuze tussen Spurs en Bayern gemaakt

10 januari 2024, 09:01
Foto: © Imago

De transfersoap rond Genoa-verdediger Radu Dragusin lijkt ten einde. De Roemeen had aanbiedingen van zowel Bayern München als Tottenham Hotspur in beraad en heeft voor die laatste club gekozen.

Tottenham leek dinsdag al de grote favoriet om er met de handtekening van de 21-jarige mandekker vandoor te gaan, maar in de nacht van dinsdag op woensdag deed Bayern een ultieme poging om de deal te kapen. De club evenaarde het bod van de Engelsen en presenteerde de plannen aan de speler, voor wie een contract tot medio 2029 klaar zou hebben gelegen.

Artikel gaat verder onder video

Woensdagochtend melden diverse transferspecialisten echter dat Spurs tóch haar zin krijgt. Zo schrijven onder meer Florian Plettenberg (Sky), Gianluca Di Marzio en Fabrizio Romano dat de Roemeen de knoop heeft doorgehakt. Di Marzio weet bovendien te melden dat de verdediger woensdagochtend per privévliegtuig naar de Engelse hoofdstad zal afreizen om daar de medische keuring te doorstaan.

Als hij die doorstaat, zal de transfer definitief zijn beslag gaan krijgen en wordt Dragusin dus ploeggenoot van Micky van de Ven. Genoa ontvangt 'meer dan 30 miljoen euro' (aldus Romano) voor de speler die afgelopen zomer nog voor 5,5 miljoen euro werd overgenomen van Juventus. Bovendien bewandelt Spurs-verdediger Djed Spence de omgekeerde weg. Hij maakt het seizoen op huurbasis af bij de huidige nummer twaalf van de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen