Derksen ergert zich kapot en maakt fans van Eredivisieclub met de grond gelijk: 'Domoren!'

17 januari 2024, 23:48
Foto: © SBS6

Johan Derksen vindt het onbegrijpelijk dat Pascal Jansen woensdagmiddag op straat is gezet door AZ. De oefenmeester kreeg vandaag te horen dat de Alkmaarders geen perspectief meer zien in een samenwerking met hem. Derksen kan hier met zijn hoofd niet bij, zo laat hij weten bij Vandaag Inside.

De manier waarop Jansen zijn ontslag heeft gekregen is voor De Snor het grootste hekelpunt. “Ik heb me kapot geërgerd, toen het een aantal weken geleden niet liep bij AZ, aan dat er een aantal van die ‘capuchonnetjes’, die zich structureel misdragen, met witte zakdoekjes gingen zwaaien”, begint de televisiepersoonlijkheid.

Artikel gaat verder onder video

“Dat hebben ze natuurlijk ergens op televisie gezien, die domoren. Dan denk ik: hoe haal je het in je hoofd?”, gaat Derksen verder. De 74-jarige vindt dat Jansen het de afgelopen jaren naar behoren heeft gedaan met de Alkmaarders. “Ieder jaar worden zijn beste spelers verkocht. Dan mag hij met een jeugdspeler het oplossen, en dan heb je een incidentje met zo’n semi-profclubje (Quick Boys, red.) en dan sta je op straat”, gaat Derksen, die AZ  ‘onbeschaafd’ vindt, verder.

Na het vertrek van Jansen neemt Maarten Martens de honneurs de komende maanden waar. De Belg, die als speler deel uitmaakte van de kampioensploeg van 2009, was al als assistent van Jansen betrokken bij de eerste selectie. Daarvoor had hij twee jaar Jong AZ onder zijn hoede. Komende zondag debuteert hij in het thuisduel met PEC Zwolle als hoofdtrainer op de bank.

Bekijk hier het hele fragment van Derksen:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Heb je helemaal gelijk in snor !!!

avatar

Aldus een voetballertje met waarschijnlijk alleen lagere school, die andere domoren noemt, hoe gek wil je het hebben

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen