Slecht nieuws voor PSV: Dortmund haalt sterspeler terug naar Duitsland

11 januari 2024, 13:52
Foto: © Imago

Jadon Sancho keert op huurbasis terug bij Borussia Dortmund. De aanvaller was bij het Manchester United van Erik ten Hag op een zijspoor beland en maakt zodoende het seizoen af bij PSV-opponent Dortmund, waar hij tussen 2017 en 2021 al speelde.

Wegens een conflict met Ten Hag kwam Sancho niet meer in de plannen voor bij de Nederlandse oefenmeester. De buitenspeler wist dat hij deze winter op zoek moest gaan naar speelminuten bij een andere club. Een verhuur zou voor beide partijen de juiste oplossing bieden. Dortmund was er snel bij om Sancho terug te halen.

Artikel gaat verder onder video

In 2021 verkocht de Duitse club Sancho voor een bedrag van 85 miljoen euro aan Manchester United. In Engeland loopt het contract van de aanvaller door tot medio 2026. Komend halfjaar speelt Sancho dus bij BVB. “Toen ik vandaag de kleedkamer binnenkwam, voelde het als thuiskomen”, reageerde de Engelsman op de clubkanalen van Dortmund.

PSV is 20 februari en 13 maart de tegenstander van Dortmund in de achtste finales van de Champions League. De Eindhovenaren moeten het dus opnemen tegen Sancho. “Ik kan niet wachten om mijn teamgenoten weer te zien, het veld op te gaan, met een glimlach op mijn gezicht te voetballen, doelpunten voor te bereiden en doelpunten te maken”, aldus Sancho.

Maakt PSV kans om door te gaan tegen Dortmund?

Laden...
340 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen