Voetbalfans compleet verbijsterd door uitspraak Valentijn Driessen: ‘Dit is de satire voorbij’

20 januari 2024, 14:42
Foto: © De Telegraaf

Voetbalfans plaatsen massaal hun vraagtekens achter een recente opmerking van Valentijn Driessen. Vrijdag deelde de chef voetbal van De Telegraaf tijdens Kick-off mede dat hij Davy Pröpper en Willum Willumssonlogischere’ aanwinsten had gevonden dan Jordan Henderson. Op X zorgt deze uitspraak voor de nodige commotie.

Ajax versterkte zich deze week met Jordan Henderson, en dit zorgde voor grote enthousiasme bij menig voetbalsupporter. De Engelsman was jarenlang aanvoerder van Liverpool en moet met zijn 33 jaar gaan zorgen voor stabiliteit op het middenveld van Ajax. Volgens Driessen zouden Pröpper en Willumsson betere aanwinsten zijn geweest voor de Amsterdammers.

Artikel gaat verder onder video

"Die jongen van Go Ahead, die Willumsson. Speelde tegen Ajax echt een geweldige wedstrijd. Hij heeft creativiteit, loopvermogen en scorend vermogen en hij geeft assist”, begint Driessen bij de nieuwste Kick-off podcast van De Telegraaf. “Hij drukt wel zijn stempel op het spel van Go Ahead. Hij zou mee kunnen bij Ajax, want die staan maar twee plaatsen hoger dan Go Ahead”, sprak Driessen, die vervolgens ook de naam van Pröpper opperde bij Ajax.

Deze uitspraak is bij veel voetbalfans in het verkeerde keelgat geschoten. Op X wordt er massaal gereageerd op de woorden van Driessen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Zo lang de Ajaxsupporters niet met spandoeken in de Arena hun afkeer van Driessen laten merken dan blijft hij gewoon op zijn manier doorgaan. Deze man is een echte provocateur een echte riooljournalist ten voeten uit, maar het ergste is hij had en heeft nooit wat met topvoetbal te maken gehad noch als voetballer noch als scout noch als manager noch als bestuurder.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Liever Driessen als iemand met het volle verstand !!!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Degeneratie van iemand met volle verstand dan, is het al zover ?

R MN
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Valsetijn moet de oplage van zijn flutblad verhogen met onzin.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen