Lisandro Martínez ontsnapt aan de grootste nachtmerrie na update uit Manchester

5 februari 2024, 17:38   Bijgewerkt: 5 februari 2024, 17:58
Foto: © Imago

Lisandro Martínez staat enkele maanden aan de kant met een knieblessure. De verdediger van Manchester United heeft echter niet zijn voorste kruisband gescheurd, waar aanvankelijk voor werd gevreesd.

Volgens journalist Fabrizio Romano heeft Martínez schade opgelopen aan de binnenband van het kniegewricht. Hij hoeft niet onder het mes. Trainer Erik ten Hag hoopt na de interlandperiode van maart weer over Martínez te kunnen beschikken, zo klinkt het.

Artikel gaat verder onder video

De ex-Ajacied mist belangrijke wedstrijden, waaronder de derby tegen Manchester City op 3 maart, maar zal tegelijkertijd blij zijn dat er geen sprake is van een blessure aan de voorste kruisband. Die zou hem veel langere tijd buiten de lijnen houden.

Martínez liep de blessure zondag op tijdens de gewonnen wedstrijd tegen West Ham United (3-0). Ten Hag zei na afloop dat het er 'niet goed uitziet'. "Het is heel jammer voor hem, wij wensen Lisandro het allerbeste. Het is ook heel slecht voor het team. Het lijkt slecht, we kunnen nu alleen maar bidden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Sterkte Lisandro

Mr. LabMan
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Eind maart begin april is The Butcher terug, jammer dat hij niet tegen City inzetbaar is, maar gelukkig hebben ze Aaron Wan-Bissaka nog ⚽️ die kan er ook wat van!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen